Ledig stilling

Inbound Marketing Intern

For dig, der ønsker at styrke dine kompetencer indenfor digital marketing på tværs af flere kanaler og medier.

Hvad får du ud af dette internship?

Som Inbound Marketing Intern kommer du til at få hands-on kompetencer indenfor flere marketingdiscipliner. Du bliver en del af vores growth team, som er en stærk kombination af marketing og salg. Din indsats er vigtig og har en større mening for virksomhedens top og bundlinje.

I vores Internship Programme kan du også forvente:

 • Onboarding med fokus på at få en stærk digital forståelse. I undervisningen lærer du af branchens bedste.
 • Du får hands-on erfaringer med annoncering på Facebook, Instagram og LinkedIn. Derudover lærer du at skabe whitepapers, webinars og indhold, der tiltrækker og fastholder brugerens opmærksomhed.
 • Du kommer til at arbejde tæt sammen med marketingdirektør og partner, Kristian, som taler til konferencer i ind- og udland.

Arbejdsopgaver

Som Inbound Marketing Intern hos PL & Partners kan du forvente arbejdsopgaver, som blandt andet omfatter:

 • Udarbejdelse af annoncer og kampagner til betalt annoncering på Facebook, Instagram, Google, LinkedIn og andre relevante platforme.
 • Udarbejdelse af e-mails og opbyggelse af automatiske mailserier til vores 6.000+ nyhedsbrevsmodtagere.
 • Sparring med dit team og opsætning af webinars og seminars.
 • Udarbejdelse af indhold (herunder e-bøger, præsentationer, whitepapers mv.) som kan bruges i marketing.

Vores forventninger til dig

Du skal have et brændende ønske om at blive blandt de bedste.

Du skal forvente, at vi stiller høje krav til dig – og vi håber, du vil gøre det samme til os. Vi forventer, at du går til enhver opgave med stor energi, gør dig umage og fokuserer på at udvikle dig i dit arbejde.

Det er kun et plus, hvis du har erfaring eller forståelse for digitale medier, analyse og annoncering (herunder Facebook, Google Ads, SEO, Google Analytics og Email Automation). Det er dog ikke et krav.

Som person er du..

 • Ikke bange for at tage ansvar og være proaktiv i samarbejde med kollegaer.
 • Struktureret og målrettet i din tilgang til arbejdet.
 • Detaljeorienteret. Og du sætter en stolthed i, at dine opgaver er gennemarbejdede.
 • Drevet af ansvar, udfordringer og en meget stejl læringskurve.

Diplom, legat og muligheder for fremtiden

Som Inbound Marketing Intern hos os modtager du et diplom, som du kan bruge i dit CV. Dette diplom fortæller, hvilke kvalifikationer, du har fået gennem dit internship. Derudover modtager du også et legat på 5.000 kr. efter endt forløb.

Når forløbet slutter, evaluerer vi muligheden for en fastansættelse (deltid eller fuldtid – hvad end, der passer dig bedst).

Vi tilbyder

Hos PL & Partners kommer du til at arbejde i et stort, lyst kontor i 8-tallet (den ikoniske bygning som er designet af Bjarke Ingels) i Ørestaden et stenkast fra naturrige omgivelser og 200 meter fra Vestamager metrostation, hvorfra det tager 12 minutter at komme til Kongens Nytorv. Motorvejen er kun 5 minutter væk i bil.

Vi er et ungt team af digitale talenter, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter ny indlæring for at fortsætte med at være de bedste i vores felt. Uden for arbejde knokler vi også hårdt på at opretholde den unge kultur og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet. Som medarbejder kan du vælge at blive del af en rigtig god frokostordning.

Sådan søger du

Udfyld formularen nedenfor.

Yderligere bemærkelser

Vedlæg venligst i dit CV, hvilken periode du søger praktik i.

Udfyld formularen for at ansøge

  PL & Partners anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. PL & Partners overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

  Bag om PL & Partners

  PL & Partners er Danmarks førende Paid Social Agency med over 40 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling.