Kom med på holdet

Vi vækster og er derfor altid på udkig efter vores næste talent. Det vigtigste for os er, at du er klar på en stejl læringskurve, engageret og at blive en del af teamet. Hvis du kan kende dig selv i det, er vi meget interesseret i din ansøgning, selvom dine kompetencer måske ikke stemmer overens med din drømmestilling.

Kultur

Hos os er hverdagen fyldt med store drømme og god stemning. Alle i teamet er forskellige men har alle tilfælles, at vi er passioneret omkring, hvad vi laver.

Sammen løfter vi i flok og lærer af og med hinanden. Hverdagen er fyldt med sparring, tæt dialog og vidensdeling – både i og på tværs af afdelinger. 

Fælleskabet er dog ikke kun til at finde på kontoret, men også når vi sammen uden for arbejdstimerne. Der er typisk 1 – 2 arrangementer om måneden, som kan være alt fra cocktailkursus, søndagsfiskeri, gamingaften og meget mere.

Karriere

Som en del af holdet vil du få meget ansvar fra start, og du vil derfor opleve en stejl læringskurve. For os er det vigtigere, at du er villig til at lære frem for, at du besidder alle kompetencerne fra day one.

Du vil indgå i et miljø, hvor du udvikler dig både fagligt og personligt, og du skal derfor være indstillet på at suge ny viden til dig kontinuerligt.

Hos os tager vi alle tager ansvar og viser initiativ, og vi forventer derfor også, at du løber med bolden, hvor det er nødvendigt.

Vi kan tilbyde et miljø, hvor du vil få meget ansvar og udvikle dig, men vi kræver til gengæld, at du har lyst til at lære og går engageret ind i de opgaver, som du påtager dig.

Ledige stillinger

Ledige fuldtidsstillinger

Opslået: 6. september 2021

Opslået: 8. august 2021

Ledige deltidsstillinger 

Ledige praktikpladser 

Bag om PL & Partners

PL & Partners er Danmarks førende Facebook og Instagram bureau med 23 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling.