Vores tilgang kan blive din fremgang

Tilgang

Det gode samarbejde går begge veje. Det er et parløb mellem annoncør og rådgiver, hvor begge løber uden bold og spiller hinanden gode. Vi er ikke bedre end vores evne til at samarbejde. Læs her, hvordan vi gør.

Tilgang

Du forventer noget af os.
Vi forventer noget af dig.

Rådgivning starter og slutter med Client Service. Marketing er et parløb mellem rådgiver og annoncør. Vores fælles succes afhænger af vores evne til at arbejde sammen med dig: Det handler om, at vi er sammen om synlige resultater.

Derfor uddanner vi os konstant i at blive dygtigere konsulenter. På den måde mærker vi, at vores kunderelationer styrkes. Når kunderelationen styrkes, opnår samarbejdet ofte nye højder.

Tilgang

Kunden har ikke altid ret

Når du er kunde hos os, har du ikke automatisk ret. Vores erfaring er, at det har du heller ikke altid lyst til. Du har nemlig brug for en rådgiver, som udfordrer status quo og udvikler din digitale tilstedeværelse. Sådan har vi det bedst med at arbejde.

Derfor er alle specialister hos os uddannet i at tage beslutninger ud fra data og erfaring. Og ja, så hænder det da, at der også kommer en god idé eller to.

Tilgang

Feedback-fokuseret

Et samarbejde er først et samarbejde, når vi giver hinanden feedback. Hver måned beder vi dig vurdere på en skala fra 0-10: Hvordan tænker du, vores samarbejde går? Vi benytter os af NPS-metoden. Så tager det ikke mere end 30 sekunder for dig at svare. I år ligger vi på 9,3.

En høj og positiv NPS score er lige så fin som en lav og mindre positiv NPS score. Vi bruger nemlig NPS aktivt til at forbedre vores samarbejder. Det mener vi er til fordel for både os og dig.

Tilgang

“Den helt entydige opfattelse, jeg har af PL & Partners, det er simpelthen professionalisme, fordi jeg har ikke oplevet andet. I den periode vi har samarbejdet, der er det professionalisme, som har gennemskinnet det. Den holdning, der har været fra PL & Partners’ side fra stadie et til, hvor vi er nu. Dét er uundværligt.”

Tilgang

Sofie Molls

Head of Marketing, Illums Bolighus

Tilgang

01

Forventninger

Vi er ikke altid den rette rådgiver for dig. Det sker tit, at vi fraråder en potentiel kunde at indlede et samarbejde med os, hvis ikke vi er et match. Ærlighed skaber gennemsigtighed. Det er bare sådan, at vi er opdraget.

Tilgang

02

Forarbejde

Vi sørger altid for at indsamle den nødvendige data. Vi gør vores forarbejde, før vi sætter ind og sætter i gang. Vi kigger på din virksomhed, dit marked, dit produkt og klarlægger muligheder og tiltag.

Tilgang

03

Planlægning

Vi lægger ikke asfalten, mens vi kører. Vi planlægger, fordi planlægning sikrer styring og fremdrift. Eftertænksomhed er en naturlig del af vores måde at arbejde på.

Tilgang

04

Opfølgning

Vi tænker på dig, uden du skal tænke på os. Vi arbejder i armslængde, men uden at mase os på. Vi deler løbende dine tal med dig, så du altid ved, hvordan det går, og hvor vi står.

Tilgang

05

Evaluering

Løbende evaluering gavner både dig og os. Tallene lyver ikke, men de kan aldrig stå alene. Vi kan ikke sige data uden at sige indsigt. Manglende indsigt giver altid uklar udsigt.

Tilgang

Eller ring til os +45 44 22 58 50

Tilgang

”Kigger vi over de sidste to til tre år, har vi næsten tidoblet vores omsætning online med bl.a. Facebook som en enormt vigtig driver.”

Michael Ewald Hansen

E-commerce diretor, LAKRIDS BY BÜLOW

Vi matcher ikke med alle

Det perfekte match

Jo flere flueben, jo bedre et match

D8124A08-B986-465D-B345-64F5AEAA13A0

Kender værdien af ekspertrådgivning

D8124A08-B986-465D-B345-64F5AEAA13A0

Ønsker at udvikle sin marketingindsats

D8124A08-B986-465D-B345-64F5AEAA13A0

Tænker langsigtet

D8124A08-B986-465D-B345-64F5AEAA13A0

Vil have et team af dedikerede rådgivere

Bliv ringet op af os. Vi hjælper dig videre

Et mindre godt match

Jo flere krydser, jo ringere et match

DCC56CD5-20F7-48D3-BDAC-7316F3CDD9DC

Ønsker en standardløsning

DCC56CD5-20F7-48D3-BDAC-7316F3CDD9DC

Ønsker kun den billigste løsning

DCC56CD5-20F7-48D3-BDAC-7316F3CDD9DC

Tænker kortsigtet

DCC56CD5-20F7-48D3-BDAC-7316F3CDD9DC

Ønsker ikke udvikling og udfordring

Bliv inspireret på vores nyhedsbrev

Hos os er en snak aldrig uforpligtende,
selvom den er gratis

PL & Partners er et digital marketing-bureau. Vi er en samling af rådgivere, der hver dag går på arbejde for at skabe synlige resultater i fællesskab med vores kunder. Vi er bygget på ambitioner og viden.
Vi er drevet af mennesker, drevet af rådgivere, drevet af data og drevet af et fælles ønske om synlige resultater.

Derfor skal du vælge PL & Partners

I den seneste kundeundersøgelse bedømte vores kunder os 9,3 ud af 10

Vi har håndteret over 1 milliard annoncekroner på sociale medier på vegne af vores kunder

I over 7 år har vi været fast oplægsholder til internationale events hos Facebook HQ i Dublin.

Bliv kontaktet af PL & Partners