Bag om PL & Partners

Danmarks førende bureau til annoncering på Facebook og Instagram med erfaring som gæstetaler hos Facebook. Over 23 specialister indfrier dagligt vækstpotentialet på sociale medier for vores kunder.

Vores mål er at hjælpe virksomheder med at indfri deres potentiale på Facebook og Instagram. Vores konstante sparring, vidensdeling og opdatering på mulighederne på Facebook sikrer, at vi altid optimerer mod de målsætninger, der sikrer performance og skalerer din virksomhed.

Medarbejderne

Vores team er båret af en lyst og trang til forbedring – både hos os selv men også vores kunders forretning. Gennem intern sparring og vidensdeling bliver vi konstant bedre og rykker barren for, hvad god performance er.

Fælles for os alle er, at vi besidder en høj professionalisme i et ungt miljø – det kan mærkes på ambitionsniveauet og gennem en “getting things done”-mentalitet.

Hvorfor vælge os?

1

Samspil mellem kanaler

Annoncering skal ske i samspil med de resterende kanaler i marketingmixet og indgå i en større forretningsmæssig kontekst af jeres virksomhed. Dette perspektiv har vi med os i vores arbejde med annoncering.

2

Transparente løsninger

Realistiske mål og ærlighed omkring jeres potentiale med annoncering skaber tillid og gensidig respekt i samarbejdet. Gennem vores gode samarbejde banes vejen for at optimere og skalere jeres virksomhed på Facebook og Instagram.

3

Agile arbejdsprocesser

De bedste resultater skabes ved motivationen til at udfordre status quo og forblive de dygtigste på vores felt. Ud fra etablerede arbejdsgange- og processer arbejder vi agilt omkring Facebook og Instagram og mulighederne for jeres virksomhed.

4

Performance-drevet

Med den intelligente annoncestrategi- og opsætning følger de gode resultater. Vi er specialister helt ind til benet, og vores arbejde er drevet af at skabe performance for jeres virksomhed.

Mød teamet

CEO & Partner

Mads Paaskesen

CMO & Partner

Kristian Larsen

Chairman of the Board & Partner

Thomas Bagge Olesen

COO & Partner

Nicklas Meyer

CPO & Partner

Nikolai Skouv Pedersen

Senior Creative Product Specialist

Marcin Gasienica

Senior Paid Social Specialist

Rasmus Oien Carlsen

Office Manager

Pia I. Madsen

Senior Paid Social Specialist

Viktor van den Eede

Senior Paid Social Specialist

Frederik Kjelstrup Larsen

High Performance Team Developer

Carlos Veloso-Strange

Paid Social Specialist

Søren Bundgaard

Client Manager

Patrick Meyer

Paid Social Specialist

Pil Christensen

Paid Social Specialist

Rasmus Nielsen

Paid Social Specialist

Christina Brøndsted Poulsen

Strategic Project Lead

Tobias Bache

Content Creator

Morten Dall

Content Creator

Mark Laursen

Paid Social Specialist

Jeanette Byberg

Økonomiansvarlig

Bettina Sejling

Savner I et friskt pust?

Flere virksomheder sidder fast med deres annoncering og forløser aldrig deres fulde potentiale. Kontakt os for en uforpligtende snak – og se hvad I har til gode.