Praktikant hos
PL & Partners

Praktikant hos PL & Partners

Ønsker du at kickstarte din karriere i marketing og styrke dine kompetencer fra dag ét? Så er PL & Partners noget for dig.
Vi leder tit efter nye talenter, som kan tage os til nye højder.
Er du den næste?

Se ledige stillinger
Praktikant hos PL & Partners

Hvad kan du forvente?

Du forventer noget af os. Vi forventer noget af dig. Er du til e-mail marketing, betalt annoncering eller noget tredje? Du vil med garanti blive klogere på lige netop dét område indenfor digital marketing, som interesserer dig.

Hos PL & Partners har vi dedikerede afdelinger. I hver afdeling har vi garvede specialister, der er eksperter i hver deres område.
I dag har vi fem afdelinger:

– Paid Social
– Email Marketing
– Creative
– Inbound Marketing
– SEM

Som praktikant i PL & Partners bliver du en del af et ungt og dygtigt team med høje ambitioner – og der er altså mere end tre meter til loftet.

Praktikant hos PL & Partners

Nine Wass Evaldsen

Paid Social Team Lead

Praktikant hos PL & Partners

01

Opstart

Du skal ikke være nervøs komme til at sidde i et hjørne og trille tommelfingre. Hos os får du et et skræddersyet og grundigt opstartsforløb. Trin for trin. Værktøj for værktøj. Vi sikrer, at du bliver klædt på til at komme i gang og komme derudad. Kompetencer og personlig udvikling skal dog rime på hinanden. Du bliver derfor introduceret til udviklingsmodeller, som baner vejene for din personlige udvikling under hele praktikopholdet.

Praktikant hos PL & Partners

02

Udviklingsmuligheder

Praktik handler om udvikling. Det er vigtigt for dig, og derfor er det også vigtigt for os. Under hele dit forløb gør vi, hvad vi kan, for at klæde dig på til dit fremtidige arbejdsliv. Samarbejdet skal give værdi for både dig og os. Derfor håber vi, at du kan give input, introducere ny viden og komme med friske (og nye) øjne på vores løsninger og kundeopgaver.

Praktikant hos PL & Partners

03

Buddyprogram

Hos PL & Partners bliver du en del af vores buddyprogram. Det betyder, du får tilknyttet en personlig buddy, som bliver ansvarlig for at styrke dine kompetencer – sammen med dig. Vi tager dig ikke i hånden, men giver dig de nødvendige rammer for udvikling. Du får endda hurtigt mulighed for at arbejde selvstændigt på opgaver. Når du har spørgsmål, er din buddy altid klar til at hjælpe dig videre. Du og din buddy holder ofte 1:1-møder, hvor du får sparring på dine opgaver og dit forløb.

 

 

 

Hvad siger tidligere praktikanter?

Praktikant hos PL & Partners

Hvad har det givet dig at være i praktik hos PL & Partners?

“Mit praktikophold i PL har givet mig allround forståelse for Facebook Ads Manager, og hvordan det er at arbejde på tværs af teams. En stejl læringskurve har gjort, at forløbet er utrolig lærerigt og aldrig blev kedeligt,” siger Mikkel Kremer, tidligere Associate Paid Social Specialist Intern.

Praktikant hos PL & Partners

Hvordan er kulturen hos PL & Partners?

“Kulturen i PL var noget af det, der overraskede mig allermest som praktikant. Alle, uanset niveau, er ekstremt imødekommende og ønsker at gøre alt, hvad de kan, for at spille hinanden stærke over for kunderne. Der bliver lagt stor vægt på det sociale. Ens kollegaer er også ens venner, som man kan have det sjovt med i dagligdagen, til fredagsbaren og sociale arrangementer og så videre,” fortæller Astrid Hostrup-Pedersen, tidligere Associate Paid Social Specialist Intern.

Praktikant hos PL & Partners

Hvad sætter du mest pris på i dagligdagen hos PL?

“Der er plads til alt det, jeg ikke ved eller kan. Når der er noget, jeg ikke ved eller forstår, er det bare at spørge. Når der er noget, jeg ikke kan, er det bare at bede om hjælp. Det er et enormt støttende miljø,” siger Jeppe Trave Hansen, tidligere Associate Email Marketing Specialist Intern.

Praktikant hos PL & Partners

Hvordan ser hverdagen ud i et praktikforløb?

“Hver mandag morgen holder vi i content-teamet et statusmøde for at sikre, at alle er godt med og ingen sidder og kæmper alene. De efterfølgende timer kunne bestå af brainstorming af nye veje en kunde kunne gå, udarbejdelsen af grafisk materiale i feks. Photoshop eller After Effects, eller en tur ud af huset for at optage eller tage billeder til nye kampagner. Ikke en dag af ens – det er rigtig dejligt,” fortæller Rikke Jørgensen, tidligere Associate Content Creator Intern.

Hverdagen på bureauet

Det går stærkt, men aldrig for stærkt. Vi arbejder i et højt tempo. Og nogle gange giver det lange dage. Men vi vægter frihed og fritid høj.
Ingen skal være bundet til deres kontorstol fra 8-16.

Du kommer til at sidde i et åbent kontormiljø, hvor du altid kan prikke din nabo på skulderen. Det giver mulighed for sparring på tværs af teams og afdelinger.
Men der skal også være tid, hvor du kun fokuserer på dine opgaver uden at blive forstyrret – det er vigtigt, og det værner vi om.

Nu har det meste handlet om arbejde – ganske naturligt. Men der er også en tid udenfor arbejdet, hvor vi er sociale og dyrker kulturen.
De gode sociale forhold smitter af på atmosfæren på kontoret. Det er fedt at møde ind, hvor det summer af liv, og kollegaerne er glade. Vi skal have det godt sammen.

Se ledige stillinger
Praktikant hos PL & Partners

Vil du vide mere?

Find vores åbne praktikstillinger her.

Se ledige stillinger