Ledig stilling

Client Service Intern

Overvejer du et arbejde inden for digital markedsføring, projektledelse eller consulting? Ønsker du at tilføje praktikerfaring til CV’et fra et af Danmarks førende digitale bureauer? Så læs med!

Hvad får du ud af dette internship?

I stillingen som Client Service Intern kommer du til at beskæftige dig med kundestyring hos et Danmarks mest velrenommérede digitale bureauer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores digitale specialister og assistere dem med deres kunder – her lærer du, hvordan man driver man kunder og projekter inden for digital markedsføring.

I vores Internship Programme kan du også forvente:

 • Intensiv onboarding med fokus på, at du skaber et stærkt digitalt grundfundament. I undervisningen lærer du af branchens bedste.
 • Teori og hands-on som følges ad. Du kommer til lave reelt arbejde, som vores kunder kommer til at bruge.
 • Du bliver en del af vores mentorprogram og tilknyttes en mentor, som bliver ansvarlig for din udvikling. Og at du har opgaver, der styrker dine kompetencer.

Arbejdsopgaver

Som Client Service Intern hos PL & Partners kan du forvente arbejdsopgaver, som omfatter blandt andet:

 • Opstart af kunder ved at opsætte kundeprojekter og Kanban-boards i CRM og projektstyringssytem.
 • Booking og styring af team-resourcer på månedlig basis.
 • Stå for referater af vigtige kundemøder.
 • Bidrage til udarbejdelse af præsentationer og pitches.
 • Dialog med Facebook i Dublin vedr. supportsager.

I dit praktikforløb hos PL & Partners forvente at få essentiel praktisk erfaring inden for projektledelse og teamstyring, som du kan bruge i din karriere fremover.

Desuden kan du forvente at erfare, hvordan vores konsulenter driver sin kundeportefølje, samt hvilke kommunikative og tekniske mekanismer, der er i spil, når man skal have et team til at performe.

Vores forventninger til dig

Du skal have et brændende ønske om at blive blandt de bedste.

Du skal forvente, at vi stiller høje krav til dig – og vi håber, du vil gøre det samme til os. Vi forventer, at du går til enhver opgave med stor energi, gør dig umage og fokuserer på at udvikle dig i dit arbejde.

Kulturen hos PL & Partners er i høj grad er præget af stor imødekommenhed. Uanset om du er konsulent eller praktikant, så ser vi hinanden i øjenhøjde og har respekt for det sted, vi alle er i vores udvikling. 

Som person er du..

 • Ikke bange for at tage ansvar og være proaktiv i samarbejde med både kunder og kollegaer.
 • Du formår at arbejde struktureret og målrettet. Du er detaljeorienteret og sætter en stolthed i, at dine opgaver er gennemarbejdede.
 • Du er drevet af ansvar, udfordringer og en meget stejl læringskurve.

Diplom, legat og muligheder for fremtiden

Som Client Service Intern hos os modtager et diplom, som du kan bruge i dit CV. Dette diplom fortæller, hvilke kvalifikationer, du har fået gennem dit internship. Derudover så modtager du også et legat på 5.000 kr. efter endt forløb.

Efter endt forløb evaluerer vi muligheden for en fastansættelse (deltid eller fuldtid – hvad end der passer dig bedst).

Vi tilbyder

Hos PL & Partners kommer du til at arbejde i et stort, lyst kontor i 8-tallet (den ikoniske bygning som er designet af Bjarke Ingels) i Ørestaden et stenkast fra naturrige omgivelser og 200 meter fra Vestamager metrostation, hvorfra det tager 12 minutter at komme til Kongens Nytorv. Motorvejen er kun 5 minutter væk i bil.

Vi er et ungt team af digitale talenter, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter ny indlæring for at fortsætte med at være de bedste i vores felt. Uden for arbejde knokler vi også hårdt på at opretholde den unge kultur og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet. Som medarbejder kan du vælge at blive del af en rigtig god frokostordning.

Sådan søger du

Udfyld formularen nedenfor.

Yderligere bemærkelser

Praktikperioden som Client Service Intern er minimum 4 måneder.

Vedlæg venligst i dit CV, hvilken periode du søger praktik i.

Udfyld formularen for at ansøge

  PL & Partners anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. PL & Partners overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

  Bag om PL & Partners

  PL & Partners er Danmarks førende Paid Social Agency med over 40 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling.