Kundecase

Fra video til vækst: Sådan hjalp vi med at sætte skub i salget af måtter

Sektor

Måtte- og servicebranchen

Om Måtteservice Danmark

Det skal være nemt at bestille og vedligeholde dine måtter. Sådan havde Morten Kjær det i 2020 – midt under en verdensomspændende pandemi. Ikke desto mindre gik han i gang med at stable Danmarks nye, innovative måtteleverandør på benene. I dag tæller virksomheden mere end 20 medarbejdere og onboarder flere hundrede kunder om måneden.

Det kan være svært at starte en virksomhed. Og det kan være ekstra svært, hvis du starter helt fra scratch i en branche, du ikke tidligere har erfaring med. Sådan var det for Morten Kjær og Måtteservice Danmark. Hvordan får vi sparket dørene ind til virksomheder, som endnu ikke kender os – og får dem i tale? Det var spørgsmålet. Vi havde svaret.

Dækningsbidrag

+327%

Antal leads

+270%

Gennemsnitlig afspilningstid

+10 sek

Sådan sparker du gang i en støvet branche

Morten Kjær havde fat i noget. Måttebranchen var gammel, grå og støvet. Der havde været meget lidt udvikling og innovation de seneste mange år. Det var de samme, gamle spillere, som gjorde de samme ting om og om igen. Der var plads til noget andet. Noget nyt. Noget, der ville kunne skabe opmærksomhed på en jordnær og humoristisk måde. Der var plads til Måtte Morten, hans gode humør og en reklamefilm.

»Tænk sig, at det hele startede med en mavefornemmelse og et ønske om at gøre en forskel. Og nu, cirka et års tid senere, har vi mere end 20 ansatte og får hele tiden nye kunder med ombord på vores måttekoncept. Det har været en fed rejse, men vi havde aldrig nået hertil uden PLs hjælp. Tænk sig, at én video for alvor kan sætte skub i en forretning – hvor er det fedt!«

Morten Kjær

Stifter & Partner af Måtteservice Danmark ApS

Ligesom en god film i flimmeren

Autencitet er nærmest det nye sort. Alt indhold skal, så vidt muligt, krydres med en jordnær og menneskelig vinkel. Hvorfor? Fordi vi hellere vil se, føle og mærke hverdagen frem for en konstrueret virkelighed. Og vi vil hellere støtte den lille underdog frem for den store mastodont – sådan er det bare. Derfor var det vigtigt at skabe en karakter, som ikke blot var sjov og humoristisk. Den skulle være virkelig. 

Måtte Morten, som i virkeligheden også hedder Morten, blev frontfigur og hovedperson i filmen. Han kunne skabe den nødvendige forbindelse mellem afsender og modtager. Det er en fængende fortælling om manden, der ville forfriske en støvet branche. En fortælling og en film, som gjorde en stor forskel for den lille forretning.

Allerede kort tid efter lancering kunne Måtteservice Danmark mærke en øget efterspørgsel. Antallet af leads steg med 270% i kampagnens levetid. Og kampagnen? Den lever faktisk stadig.

Når B2B-marketing ikke er vejen frem

Typisk B2B-marketing kræver et tungere setup sammenlignet med B2C. Ofte oplever vi, at købsrejsen er længere og mere kompleks. For en nystartet virksomhed kan denne kombination være svært at forene sig med: Det handler jo om at skabe salg nu og her. Sådan sagde Morten i hvert fald på et af vores møder. 

Og han havde delvist ret. 

For vi forsøgte med et setup, der på mange måder minder om et B2C-setup. Det skulle nemlig være nemmere for potentielle kunder at tage beslutningen: “Skal vores firma have nye måtter eller ej?”

Det gav pote. Med ganske få elementer, kombineret med et højfrekvent retargeting flow, blev den ønskede målgruppe igen og igen eksponeret for Morten, måtterne og måtteteamet. Den famøse måttevideo blev altså ikke kun et sjovt indspark og en gimmick. Det var kampagnens omdrejningspunkt og givetvis det element, som satte skub i salget hos Måtteservice Danmark.

Tallene kan stå alene og taler helt for sig selv.

Har du også brug for at blive set og hørt? Har du måske endda et produkt (eller befinder dig i en branche), som er lidt støvet? Så bør du snakke med os. Det betyder ikke noget, om du sælger til andre virksomheder eller direkte til forbrugere. Vi har prøvet at hjælpe med begge dele – med stor succes.

Udfyld kontaktformularen nedenfor eller kontakt Nicklas Meyer, Partner og Kommerciel Direktør, på tlf. 51 89 59 99.

Hos os er en snak aldrig uforpligtende,
selvom den er gratis

PL & Partners er et performance marketing-bureau. Vi er en samling af rådgivere, der hver dag går på arbejde for at skabe synlige resultater i fællesskab med vores kunder. Vi er bygget på ambitioner og viden.
Vi er drevet af mennesker, drevet af rådgivere, drevet af data og drevet af et fælles ønske om synlige resultater.

Derfor skal du vælge PL & Partners

I den seneste kundeundersøgelse bedømte vores kunder os 9,3 ud af 10

I over 7 år har vi haft en tæt relation til Facebook og er blandt de eneste Meta Badged Partners i Norden

I 2022 håndterer vi over 250 millioner annoncekroner på sociale medier på vegne af vores kunder

Bliv kontaktet af PL