Kom med på holdet

Vi vækster hurtigt i øjeblikket og er derfor altid på udkig efter vores næste tekniske talent eller strategiske stjerne. Passer din profil ikke præcis på en af vores opslåede stillinger, er vi stadig meget interesseret i din ansøgning. Det vigtigste er, at du er klar på at blive en del af teamet.

Kultur

I PL & Partners er ingen drømme for store og ingen idéer forkerte. Vi er en ung virksomhed drevet af unge, passionerede og data-elskende digital natives, og vi er ikke bange for at kalde os fremtidens forretningsudviklere. Vi er en blandet flok og vores forskelligheder er med til at gøre hverdagen spændende.

Men trods vores forskelligheder er vi et team med stort T og en fælles drivkraft har været afgørende for, at vi er nået dertil, hvor vi er i dag. Og den drivkraft er mindst lige så vigtig for vores videre rejse.

Selv om det er gået stærkt, er vi stadig præget af en start up kultur, hvor der er højt til loftet og kort mellem jokesene. Men det er også en kultur, hvor vi er meget bevidste om, at hårdt arbejde og solidt teamwork er den eneste vej frem.

Karriere

Vi er startet fra bunden i en garage, og i dag er vi en etableret virksomhed i vækst. Det er altså gået stærkt, og det betyder også, at der hurtigt er blevet givet stort og meget ansvar til alle i teamet.

Som en del af holdet, vil du opleve en meget stejl læringskurve, og vi ikke blot håber men forlanger, at du er klar på udfordringer og er frisk på selv at løbe med bolden. Hos os er vi mere fan af fejl end forsigtighed.

Kunne du tænke dig at være en del af holdet så kig på vores ledige stillinger nedenfor. Måske er det dig, vi mangler.

Ledige stillinger – Fuldtid

Client Manager

Opslået: 2. januar 2019

Paid Social Specialist

Opslået: 2. januar 2019

Senior Paid Social Specialist

Opslået: 2. januar 2019

Strategic Project Lead

Opslået: 2. januar 2019

Ledige stillinger – Internship

Digital Content Intern

Opslået: 2. januar 2019

Graphic Design Intern

Opslået: 21. maj 2019