Ledig stilling

Student Business Analyst

Vi søger en Student Business Analyst, som elsker Excel og data. Personen skal være med til at skabe struktur og overblik i vores data for bureauets performance.

Jobbeskrivelse

Du vil få ansvar for at skabe struktur og overblik i vores mange datapunkter. Disse danner grundlag for bl.a. vores forventede omsætning, churn-analyser, timetracking og performance på kollegaer (timeløn og optimering heraf).

Du kommer til at bidrage til ledelsens månedlige rapportering til bestyrelsen såvel som assistere direktøren med at danne det rette grundlag for fremtidige beslutninger.

Stillingen forventes at være 15 timer om ugen.

Arbejdsopgaver

Som Student Business Analyst hos PL & Partners kan du forvente arbejdsopgaver, som blandt andet omfatter:

 • Udarbejdelse af Excel/sheets dashboards vedr. prediction og pacing på kundernes honorarer (= vores egen omsætning).
 • Udarbejdelse af churn-analyser og vurdere betydningen af dette.
 • Udarbejdelse og vedligeholdelse af dashboard over specialisternes timetracking og performance (avg. timeløn og optimering af kapaciteten).
 • Bidragelse til ledelsens månedlige afrapportering til bestyrelsen.
 • Fakturering og periodisering af leverancer.
 • Danne datagrundlag for fremtidige beslutninger i bureauet.

Vores faglige forventninger til dig

 • Du brænder og elsker at arbejde med tal og Excel.
 • Du har en stor interesse i samspillet mellem forretning, økonomi og business-data.
 • Du har en proaktiv og systematisk tilgang til dit arbejde samt et øje for detaljer.
 • Du er god til at kommunikere skriftligt på både engelsk og dansk og omsætte komplekse datapunkter til noget, som kan forståes af alle.
 • Du studerer økonomi, matematik eller business administration på bachelor- eller kandidatniveau og har cirka to år tilbage, før du er færdig.

Som person er du…

 • Ikke bange for at tage ansvar og være proaktiv – både alene og med et team.
 • Du formår at arbejde struktureret og målrettet, og du kan håndtere dine opgaver med overskud og selvsikkerhed.
 • Du er drevet af ansvar, udfordringer og trives med en meget stejl læringskurve.

Vi tilbyder

Hos PL & Partners kommer du til at arbejde i et stort, lyst kontor i 8-tallet (den ikoniske bygning som er designet af Bjarke Ingels) i Ørestaden et stenkast fra naturrige omgivelser og 200 meter fra Vestamager metrostation, hvorfra det tager 12 minutter at komme til Kongens Nytorv. Motorvejen er kun 5 minutter væk i bil.

Vi er et ungt team af digitale talenter, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter ny indlæring for at fortsætte med at være de bedste i vores felt. Uden for arbejde knokler vi også hårdt på at opretholde den unge kultur og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet. Som medarbejder kan du vælge at blive del af en rigtig god frokostordning.

Løn vurderes efter kvalifikationer.

Sådan søger du

Udfyld formularen nedenfor.

Yderligere bemærkelser

Samtaler og opstart er hurtigst muligt.

Løn efter kvalifikationer.

Udfyld formularen for at ansøge

PL & Partners anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. PL & Partners overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Bag om PL & Partners

PL & Partners er Danmarks førende Paid Social Agency med over 20 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling.