Strategic Project Lead

Vi søger lige nu en Strategic Project Lead der kan være med til at løfte vores niveau og håndtere en stadig voksende kompleksitet og størrelse på kundecases.

Søg stillingen

Jobbeskrivelse
Som Strategic Project Lead i PL & Partners får du dine egne kunder, som du har det fulde ansvar for i samarbejde med en af vores tilknyttede Paid Social Specialists. Det er dit ansvar, at der bliver foretaget en grundig analyse af kundens case og annoncekonto, udarbejdet den optimale strategi og præsenteret realistiske og konkrete målsætninger for samarbejdet. Du har ligeledes ansvaret for at der bliver eksekveret i overensstemmelse med denne strategi og kunden bliver tilstrækkeligt inkluderet igennem hele samarbejdet.

Det er din opgave at sikre fremdrift på de kundecases, du bliver tilknyttet, herunder en struktureret og effektiv planlægning af både daglige opgaver og strategisk udvikling, stærk strategieksekvering, der er i overensstemmelse med aftalte målsætninger, samt kvalitetssikring af leverancer.

Vi forventer at du… 

 • Har en høj kommerciel og digital forretningsforståelse, og du har muligvis tidligere erfaring med digital markedsføring.
 • Har en grundlæggende forståelse for annoncering på Facebook og forstår de bærende principper bag.
 • Kan skabe indsigt i- og analysere kundeadfærd ud fra data i Facebook Business Manager, Google Analytics og andre tredjepartsprogrammer og tools for derved at forstå, hvordan denne data kan danne grobund for optimering af kundens strategi samt deres overordnede digitale forretning.
 • Kan indgå i kundedialog af høj strategisk karakter.
 • Er kreativ og innoverende af natur og kan spotte nye muligheder med kunden og deres forretningsbehov og mål i centrum.
 • Er komfortabel ved at præsentere oplæg, facilitere og styre møder med kunder og stakeholders af høj anciennitet.
 • Er meget selvstændig, handlingsorienteret, arbejder struktureret og er god til at få tingene til at ske. Du er god til at få folk med på dine planer, og du evner at skabe følgeskab i dit arbejde.
 • Er stærk kommunikativt og trives ved at netværke og danne relationer samt sikre resultater gennem uformel ledelse. hårdt arbejde og resultater bliver belønnet

Arbejdsopgaver

 • Udarbejdelse og præsentation af strategioplæg på nye kundesamarbejder, samt løbende udvikling og strategioptimering på eksisterende kunder, du bliver tilknyttet.
 • Facilitering og styring af kundemøder, workshops og andre oplæg.
 • Opsætning og daglig styring af Samarbejdspakke i Google Drive, der udgør referencepunkt for samarbejdet mellem kunden og PL & Partners.
 • Udarbejdelse og løbende optimering af Client Blueprint der giver et samlet indblik i kunden, og hvordan vi arbejder med deres case.
 • Uddelegering, tidsplanlægning og koordinering af arbejdsopgaver til casens tilknyttede Paid Social Specialist efter aftale med kunden.
 • Planlægning af ugentlige og månedlige kundemøder samt udarbejdelse af agenda hertil.

Vi tilbyder
Hos PL & Partners kommer du til at arbejde i et stort, lyst kontor i 8-tallet (den ikoniske bygning som er designet af Bjarke Ingels) i Ørestaden et stenkast fra naturrige omgivelser og 200 meter fra Vestamager metrostation, hvorfra det tager 12 minutter at komme til Kongens Nytorv. Motorvejen er kun 5 minutter væk i bil.

På kontoret kommer du i din daglige gang til at omgås med vores to foretrukne samarbejdspartnere, SavvyRevenue (AdWords specialistbureau) og Ackermann Kommunikation (E-mail automation bureau), som ligesom os er 100 % fokuseret i deres kanal på at skabe vækst i digitale forretninger.

Vi er et ungt team af digitale talenter, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter ny indlæring for at fortsætte med at være de bedste i vores felt. Uden for arbejde knokler vi også hårdt på at opretholde den unge kultur og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet. Som medarbejder kan du vælge at blive del af en rigtig god frokostordning.

Løn vurderes efter kvalifikationer.

Sådan søger du
Udfyld formularen nedenfor.

Yderligere bemærkelser
Stillingen er foruden en bestemt opstartsdato og derfor indkalder vi kandidater, når vi har brug for flere nye kollegaer.

Søg stillingen

PL & Partners anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. PL & Partners overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Bag om PL & Partners

PL & Partners er Danmarks førende Paid Social Agency med 22 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling. Læs mere om os her.