Paid Social Specialist

Vi søger lige nu flere Paid Social Specialists, der kan være med til at løfte vores niveau og håndtere en stadig voksende kompleksitet og størrelse på kundecases.

Søg stillingen

Jobbeskrivelse
Du vil få ansvar for både profilerede kunder såvel som fundede startups, hvor ligheden mellem casene er, at kunderne har ambitiøse vækstmål og høje budgetter. Uanset kundens type vil samarbejdet bære præg af et højt niveau af strategisk sparring samt udvikling, implementering, optimering og rapportering af en skræddersyet løsning.

Arbejdsopgaver
Som Paid Social Specialist hos PL & Partners kan du forvente arbejdsopgaver, som omfatter blandt andet:

 • Udarbejdelse af strategier og roadmaps for både store og små kunder, der befinder sig i en bred vifte af industrier, brancher og lande. Du indgår som lead-specialist i vores leverance-team, som består af dig, en strategisk projektleder, en back-up specialist og en client manager. Du får fuldt teknisk ansvar for dine egne accounts, og det er derfor altafgørende, at du tager ejerskab over processen.
 • Eksekvering af egne strategier herunder opsætning, optimering og evaluering af kampagner. Det vil ligeledes være dit ansvar løbende at optimere strategi og retning, når du vurderer det relevant for den enkelte account.
 • Skabe indsigt i- og analysere kundeadfærd ud fra data i Facebook Business Manager, Google Analytics og andre tredjepartsprogrammer og tools for derved at forstå, hvordan denne data kan danne grobund for optimering af kundens strategi samt deres overordnede digitale forretning.
 • Udarbejde detaljeret månedlige rapporter til kunden, der giver indblik i performance og planen for samarbejdet fremadrettet – både for Facebook og Instagram specifikt men også andre marketingkanaler og steder i værdikæden.
 • Løbende kontakt til kunden efter deres behov samt generel teknisk og strategisk rådgivning om brugen af Facebook og Instagram annoncer (herunder content, ad copy og målgrupper).
 • Du kommer til at lede og deltage i status -og strategimøder og skal trives med at præsentere foran et TV og white board.
 • Deltagelse i onboarding af nye kollegaer over tid samt ansvar for mentorroller, når nye kollegaer læres op.

Vores faglige forventninger til dig

 • Vi forventer, at du har +1 års erfaring med digital markedsføring og paid social fra enten bureau eller en virksomhed med stort budget på Facebook og Instagram.
 • Du har en stærk forståelse for digitale medier, analyse og annoncering (herunder Facebook, Google AdWords, SEO, Google Analytics og Email Automation).
 • Du er udstyret med et strategisk indblik i digital markedsføring og sociale medier, og hvordan man opnår det fulde udbytte heraf.
 • Du har en stærk forretningsforståelse og kender betydning såvel som formler på virksomhedernes vigtigste nøgletal (herunder dækningsgrad, omsætning, resultat mm.).
 • Du trives i Google Sheets / Microsoft Excel og nyder at skabe orden i tal og at bruge tal til at træffe beslutninger.

Som person er du..

 • Ikke bange for at tage ansvar og være proaktiv i samarbejde med både kunder og kollegaer.
 • Du formår at arbejde struktureret og målrettet og kan håndtere kunderelationer med overskud og selvsikkerhed.
 • Du er drevet af ansvar, udfordringer og en meget stejl læringskurve.
 • Du trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe der, hvor der er behov.

Vi tilbyder
Hos PL & Partners kommer du til at arbejde i et stort, lyst kontor i 8-tallet (den ikoniske bygning som er designet af Bjarke Ingels) i Ørestaden et stenkast fra naturrige omgivelser og 200 meter fra Vestamager metrostation, hvorfra det tager 12 minutter at komme til Kongens Nytorv. Motorvejen er kun 5 minutter væk i bil.

På kontoret kommer du i din daglige gang til at omgås med vores to foretrukne samarbejdspartnere, SavvyRevenue (AdWords specialistbureau) og Ackermann Kommunikation (E-mail automation bureau), som ligesom os er 100 % fokuseret i deres kanal på at skabe vækst i digitale forretninger.

Vi er et ungt team af digitale talenter, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter ny indlæring for at fortsætte med at være de bedste i vores felt. Uden for arbejde knokler vi også hårdt på at opretholde den unge kultur og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet. Som medarbejder kan du vælge at blive del af en rigtig god frokostordning.

Løn vurderes efter kvalifikationer.

Sådan søger du
Udfyld formularen nedenfor.

Yderligere bemærkelser
Stillingen er foruden en bestemt opstartsdato og derfor indkalder vi kandidater, når vi har brug for flere nye kollegaer.

Søg stillingen

PL & Partners anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. PL & Partners overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Bag om PL & Partners

PL & Partners er Danmarks førende Paid Social Agency med 22 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling. Læs mere om os her.