Graphic Design Intern

Vi søger lige nu en Graphic Design Intern, der ønsker at styrke sine grafiske kompetencer. Du kommer til at arbejde med bl.a. produktion af bannere, animationer, videoer og andre annonceformater. Du kommer til at indgå i et team af 4 personer, som producerer grafisk indhold for PL & Partners’ kunder.

Søg stillingen

Jobbeskrivelse
Kunne du tænke dig at blive dygtig til at arbejde med produktion af grafisk indhold til markedsføring på Facebook og Instagram og lære hvordan de digitale medier spiller sammen i en større enhed? Som Graphic Design Intern i PL & Partners kommer du i berøring med emner som Facebook og Instagram annoncering, split testing, analyse og meget mere.

Som ny Graphic Design Intern kommer du igennem vores onboardingforløb, som bl.a. klæder dig i Facebook’s Ads Manager, hvordan man arbejder med kreativt indhold på Facebook og Instagram og diverse Online Customer Journeys. Vores dedikerede onboardingforløb til Graphic Design Interns starter med 1 uges undervisning, fulgt af 9 ugers praktisk hands-on erfaring med løbende undervisning.

Arbejdsopgaver
Som Graphic Design Intern hos PL & Partners kan du forvente arbejdsopgaver, som omfatter blandt andet:

  • Udarbejde engagerende grafiske og video produktioner, som har fokus på at skabe værdiskabende resultater for vores kunder.
  • Assistere vores content team i produktion af grafiske og video produktioner.

Vores faglige forventninger til dig

  • Rutineret bruger af Adobe programmer (Photoshop, After Effects og Premiere).
  • Du har en overordnet forståelse for digitale medier, analyse og annoncering (herunder Facebook, Google AdWords, SEO, Google Analytics og Email Automation).
  • En god forståelse af brand retningslinjer og brand tonality

Som person er du..

  • Ikke bange for at tage ansvar og være proaktiv i samarbejde med kollegaer.
  • Du formår at arbejde struktureret og målrettet og kan håndtere deadlines med overskud og selvsikkerhed.
  • Du er drevet af ansvar, udfordringer og en meget stejl læringskurve.
  • Du trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe der, hvor der er behov.

Vi tilbyder
Hos PL & Partners kommer du til at arbejde i et stort, lyst kontor i 8-tallet (den ikoniske bygning som er designet af Bjarke Ingels) i Ørestaden et stenkast fra naturrige omgivelser og 200 meter fra Vestamager metrostation, hvorfra det tager 12 minutter at komme til Kongens Nytorv. Motorvejen er kun 5 minutter væk i bil.

På kontoret kommer du i din daglige gang til at omgås med vores to foretrukne samarbejdspartnere, SavvyRevenue (AdWords specialistbureau) og Ackermann Kommunikation (E-mail automation bureau), som ligesom os er 100 % fokuseret i deres kanal på at skabe vækst i digitale forretninger.

Vi er et ungt team af digitale talenter, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter ny indlæring for at fortsætte med at være de bedste i vores felt. Uden for arbejde knokler vi også hårdt på at opretholde den unge kultur og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet. Som medarbejder kan du vælge at blive del af en rigtig god frokostordning.

PL & Partners stiller alle værktøjer til rådighed. Derudover indgår gratis frokostordning som intern i PL & Partners.

Sådan søger du
Udfyld formularen nedenfor. Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Søg stillingen

PL & Partners anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. PL & Partners overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Bag om PL & Partners

PL & Partners er Danmarks førende Paid Social Agency med 22 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling. Læs mere om os her.