Client Manager

Er du en dygtig taler? Og er du dygtig til at lytte aktivt? Er du menneskekender, og har du god erfaring med salg og kundehåndtering? Og har du lyst til at deltage i væksten af Danmarks bedste paid social media bureau? Så har vi jobbet lige til dig.

Søg stillingen

Jobbeskrivelse
I jobbet som Client Manager kommer du til at være ansvarlig for at have dialog med både eksisterende og nye kunder. Din primære opgave bliver at rådgive og skabe værdiskabende salg af vores løsninger, som giver mening for såvel kunde som os. Giver det ikke mening for kunden, giver det heller ikke mening for os.

En god rådgivning fra vores Client Managers bygger på grundig analyse af det eksisterende datagrundlag i tæt samarbejde med vores Paid Social Specialister, et udførligt roadmap for kundens digitale setup og en realistisk vurdering af kundens potentiale. Dermed kræver stillingen altså god forretningsforståelse og digitalt indsigt.

Dine typiske arbejdsopgaver ser således ud:

 • Udarbejdelse af strategier og roadmaps for både store og små kunder, der befinder sig i en bred vifte af industrier, brancher og lande. Du indgår som Client Manager i vores leverance-team, som består af dig, en strategisk projektleder, en lead specialist og en back-up specialist.
 • Lave værdiskabende salg til nye kunder og kommunikere den værdi, de får ud af et samarbejde med PL & Partners
 • Skabe indsigt i- og analysere kundeadfærd ud fra data i Facebook Business Manager, Google Analytics og andre tredjepartsprogrammer og tools for derved at forstå, hvordan denne data kan danne grobund for optimering af kundens strategi samt deres overordnede digitale forretning.
 • Udvide dit B2B netværk med henblik på værdiskabende salg
 • Vækste og pleje din kundeportefølje
 • Sammensætte og projektlede teams af specialister fra Google Adwords og Email Marketing bureauer

Vores faglige forventninger til dig
Din profil kan se sådan ud:

 • Du har erfaring med opsøgende salg og kundemøder
 • Du kan dokumentere stabil performance
 • Du elsker at sælge og skabe værdi for kunder og samarbejdspartnere
 • Du er resultatorienteret og bliver yderligere motiveret at at nå dine mål
 • Du har forretningsforståelse og mod på at lære alt om online marketing og digitale strategier
 • Du har grundlæggende forståelse for forhandlingsteknik

Som person er du…

 • En dygtig taler, og du nyder at lytte for at føre salget derhen, hvor det skaber værdi for kunden.
 • Selvstændig og at arbejde mod KPIer er komfortabelt for dig og en stor del af din personlighed
 • Du er ambitiøs og vil være en del af at vækste PL & Partners til Nordens største social media bureau.
 • Du trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe der, hvor der er behov.

Vi tilbyder
Hos PL & Partners kommer du til at arbejde i et stort, lyst kontor i 8-tallet (den ikoniske bygning som er designet af Bjarke Ingels) i Ørestaden et stenkast fra naturrige omgivelser og 200 meter fra Vestamager metrostation, hvorfra det tager 12 minutter at komme til Kongens Nytorv. Motorvejen er kun 5 minutter væk i bil.

På kontoret kommer du i din daglige gang til at omgås med vores to foretrukne samarbejdspartnere, SavvyRevenue (AdWords specialistbureau) og Ackermann Kommunikation (E-mail automation bureau), som ligesom os er 100 % fokuseret i deres kanal på at skabe vækst i digitale forretninger.

Vi er et ungt team af digitale talenter, som arbejder ud fra en performance kultur og altid stræber efter ny indlæring for at fortsætte med at være de bedste i vores felt. Uden for arbejde knokler vi også hårdt på at opretholde den unge kultur og arrangerer derfor hyppigt sociale arrangementer for hele teamet. Som medarbejder kan du vælge at blive del af en rigtig god frokostordning.

Løn vurderes efter kvalifikationer.

Sådan søger du
Udfyld formularen nedenfor.

Yderligere bemærkelser
Stillingen er foruden en bestemt opstartsdato og derfor indkalder vi kandidater, når vi har brug for flere nye kollegaer.

Søg stillingen

PL & Partners anvender kun indtastede data til rekrutteringsformål og personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt. PL & Partners overholder gældende dansk og EU-lovgivning på området om beskyttelse af personlige data.

Bag om PL & Partners

PL & Partners er Danmarks førende Paid Social Agency med 22 digitale specialister. Som bureau udmærker vi os ved at have et tæt samarbejde med Facebook og en track-record, som de eneste officielle gæstetalere ved store internationale events hos Facebook i Dublin. Som organisation er vi en startup i vækst, og det betyder, at der er fart på i hverdagen. Det betyder også, at der ikke er langt fra tanke til handling, og som en del af teamet er du også med til at kridte banen op for vores fremtidige vækst og udvikling. Læs mere om os her.