På fornavn med Facebook

Det hele startede med en anmodning. I dag er det et gensidigt samarbejde og venskab. Relationer har altid været afgørende for vores succes. De er også afgørende for din succes. Her kan du læse om vores relation til Facebook.

Facebook relation

Dublin tur-retur

Siden PL & Partners så dagens lys, har vi gjort en dyd ud af at besøge Facebook HQ i Dublin. Det er der flere årsager til. For os er det ikke kun vigtigt at være opdaterede på de seneste nyheder og ændringer. Det er mindst ligeså vigtigt for os at have en indgående indsigt og et kendskab til Facebook som platform. Både i dag og i morgen. Det giver os de bedste forudsætninger for at hjælpe vores kunder. Det er derfor, vi drager til Dublin. Og det stopper vi ikke med.

Gæstetalere på den store scene

Tillid går begge veje. Det er vigtigt for os at give så meget tilbage, som vi overhovedet kan. Ikke nok med at vi hjælper vores kunder med annoncering på Facebook og Instagram: Vi forsøger også at give tilbage til platformen, som har givet os så meget. Vi deler vores viden og erfaringer. Det har vi fx gjort af flere omgange som gæstetalere til events hos Facebook i Dublin.

Facebook relation

“Overall, my impression of PL is that they succeed because they have a client-first approach and excellence in operations. This largely boils down to their holistic knowledge of our products and processes – as well as excellent creative workflows.”

Rune Overgaard

Senior Partner Manager, Global Business Group @ Facebook

Hos os er en snak aldrig uforpligtende,
selvom den er gratis

PL & Partners er et digital marketing-bureau. Vi er en samling af rådgivere, der hver dag går på arbejde for at skabe synlige resultater i fællesskab med vores kunder. Vi er bygget på ambitioner og viden.
Vi er drevet af mennesker, drevet af rådgivere, drevet af data og drevet af et fælles ønske om synlige resultater.

Derfor skal du vælge PL & Partners

I den seneste kundeundersøgelse bedømte vores kunder os 9,3 ud af 10

Vi har håndteret over 1 milliard annoncekroner på sociale medier på vegne af vores kunder

I over 7 år har vi været fast oplægsholder til internationale events hos Facebook HQ i Dublin.

Bliv kontaktet af PL & Partners