Strategi og rådgivning

 I løbet af de sidste tre år er vi gået fra at være Facebook nørder til at være digitale forretningsudviklere. Vi er eksperter i det tekniske set-up, algoritmer og analyseværktøjer, men det er kun den halve historie. Den virkelige værdi skaber vi ved at udarbejde og eksekvere jeres annoncerstrategi på baggrund af eksisterende data og i synergi med nærliggende forretningsaktiviteter.

Analyse. Strategi. Planlægning. Eksekvering. Opfølgning.

 • Analyse
  Vi samler data fra andre digitale kanaler der sammenholdt med jeres forretningsmål danner grundlag for strategi.
 • Strategi
  Vi skaber et intelligent kanalmix med Facebook og Instagram som både supplerende og afsluttende kanaler.
 • Planlægning
  Vi planlæger kampagner og håndterer og optimerer jeres medispend.
 • Eksekvering
  Vi opsætter jeres annoncer og tester målgrupper for at opnå det bedst mulige resultat for færrest penge.
 • Opfølgning
  Vi evaluerer løbende på performance og justerer strategien, hvis fokus ændres.  

Et samarbejde med os vil ofte involvere alle fem faser, men i nogle tilfælde kan det give mest mening ‘blot’ at have os tilknyttet som strategisk sparringspartner.

Vores erfaring fortæller os, at det er på analyse og strategi, at man kan skille fårene fra bukkene, og det er derfor også her, vi kan løfte jeres annoncerperformance yderligere.

Hvis I har en ansat med ansvar for sociale medier, der styrer jeres mediespend på annoncering, kan det give mening at have os tilknyttet som ekstern konsulent, der kan være med til at:

 • Analysere på nuværende data og sammenholde med forretningsmål.
 • Optimere strategi på baggrund af analyse.
 • Udvikle jeres hands-on medarbejder på både strategiske og tekniske kompetencer.
 • Opsætte system for rapportering der belyser den reelle forretningsværdi.

Strategisk samarbejdspartner

Vi er ikke et full-service bureau, men vi er meget bevidste om vigtigheden af et tæt sammenspil mellem alle jeres marketingskanaler, for at vores arbejde skal lykkes optimalt.

Når vi indleder et strategisk samarbejde, kigger vi altid på jeres forretning fra et holistisk perspektiv. Det betyder, at vores vurdering af mulighederne og de redskaber, der skal til for at nå målet, i langt de fleste tilfælde bevæger sig ud over Facebook annoncering.

For at give jer den mest kompetente rådgivning har vi tilegnet os en bred strategisk viden om de marketingkanaler, der især kan indflyde og spille sammen med annonceringen.

Vi står fast på vores niche position. Det er grunden til, vi kan kalde os det mest kompetente bureau inden for paid social media marketing i Norden. Men vi kan rådgive jer omkring det samlede marketingmix, og hvordan det spiller ind på jeres sociale performance. Det er derfor, vi kalder os forretningsudviklere og ikke blot Facebook nørder.

Strategi er dog ingenting uden eksekvering. Derfor har vi i løbet af årene opbygget en række stærke bureau samarbejder, der ligesom os har skabt et stærk niche position i markedet. På den måde sikrer vi, at der kan eksekveres på vores rådgivning.

Det vigtigste for os i et sådant samarbejde er et fælles værdigrundlag og de rigtige kompetencer. Vi skriver under på, at jeres forretning er i mindst lige så trygge hænder hos en samarbejdspartner, som I er hos os.

Vi har løst lignende opgaver for følgende kunder:

Har I brug for en ekstern vurdering af jeres digitale marketingstrategi?

Vi byder gerne på kaffe og en snak om jeres digitale forretning, og hvor vi ser optimeringsmuligheder.

Kontakt os